Info

You Turn – vælg et aktivt liv

Kom i gang med at dyrke motion, bliv klogere på sund kost og få mere energi og overskud i hverdagen - til folk der sætter fokus på en aktiv og sund livsstil. 

Det kan være svært at ændre vaner, hvis man ikke er vant til at dyrke motion, og det kan virke komplet uoverskueligt at melde sig ind i en idrætsforening. Hvilken idræt skal man vælge, og kan man overhovedet finde ud af det?

Skab en varig livsstilsændring

Med et nyt og spændende koncept hos os bliver det nu meget lettere at tage det første skridt mod et sundere og mere aktivt liv. Konceptet hedder You Turn, og kombinerer træning med foredrag motion og sundere livsstil med det formål at skabe varige livsstilsændringer hos deltagerne. 

Alle kan være med!

You Turn henvender sig til deltagere, som ikke er vant til at dyrke motion, men som gerne vil i gang. ”Det kræver hverken særlige forudsætninger eller smart træningstøj at deltage i You Turn”, fortæller svømmeinstruktør, Jeanette Møller Demuth. ”Alle kan være med uanset alder, vægt eller kondital og deltage på sine egne præmisser”.

Foredrag og træning

Forløbet strækker sig over 12 uger, hvor deltagerne får mulighed for at afprøve forskellige vandaktiviteter og finde den motionsform, der passer netop til dem. Hver træningsgang bliver indledt med et foredrag, hvor deltagerne bliver klogere på, hvordan sunde valg påvirker både vores fysiske og mentale velvære og giver mere energi, glæde og overskud i hverdagen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om You Turn, kan du klikke ind på DGI.dk/YouTurn eller kontakte instruktør Jeanette Møller Demuth / jmd@youget.dk / Tlf.: 41673220

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen